Wij streven er steeds naar om de bestaande steen/gevel zo dicht mogelijk in zijn originele/oorspronkelijke staat te herstellen.

 

Het renoveren van een gevel met oude bakstenen is een stiel op zich. Het vergt preciesiewerk om ervoor te zorgen dat de stenen van je oude gevel na de renovatie helemaal tot hun recht komen.

 

Onze jarenlange ervaring leert ons dat voldoende tijd nemen om met zorg tewerk te gaan de oplossing is om tot het gewenste resultaat te komen.

Voor het opnieuw opvoegen van bakstenen werken wij met degelijk materiaal, om de levensduur van de renovatie maximaal te kunnen garanderen. Belangrijk hierbij is dat de oude/bestaande voegen voldoende diep werden verwijderd zodat er plaats en ruimte is om het nieuwe materiaal aan te brengen.

 

Voor de voegmortel kiezen  wij het merk Seifert. Er bestaat een kleurenpallet van meer dan …. Kleuren. Om zeker te zijn dat je kiest voor het juiste kleur, plaats wij vooraf een aantal stalen van de door jullie gekozen kleuren om dan achteraf zeker te zijn dat jullie het gewenste resultaat krijgen dat jullie voor ogen hadden.

 

Van voegwerken wordt soms gezegd dat het een noodzakelijk kwaad is maar het kan een enorme meerwaarde zijn wanneer de juiste kleurencombinaties worden gekozen.

We geven daarom graag advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring. 

 

Gevelrenovatie voor huizen ouder dan 5 jaren genieten van een gunstig BTW-regime aan 6%

Nieuwbouw

DSCN0015.JPG
DSCN0014.JPG
DSCN0017.JPG

Oude baksteen

gevelreiniging voor.jpg
DSCN0026.JPG
gevelreiniging na.jpg